byo's FotoPage

By: byo buzzrugo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 20:48 Email | Share | | Bookmark
2 place done, 5 2 go!

 
dah 2 tmpt dari 7 yg di iktiraf sbg ajaib dunia aku dh g...tinggal 5 lagii...bile leh g yer?sape nak sapot aku?jommmm



Sunday, 24-Feb-2008 18:47 Email | Share | | Bookmark
kapal padang pasir

 


haiwan kebanggaan...


Monday, 10-Dec-2007 20:24 Email | Share | | Bookmark
Kawan yg baik...

 
 
kawan mmg segalanyer bile berada di perantauan ni. aku klu boleh kan,cuba utk mnjg hati kwn2.jgn bg die bnci kite.tp kdg2 myb aku tersilap@mungkin terlepas ckp.so,aku mintak maaf kt semua.aku mmg xleh idup sorg2 kt dunia ni.tq sbb kwn dgn aku.snyuman korg tu..mmg aku xleh lupe bile korg dh balik nnt..jgn lupe kat aku plk nnt bile dh kt mesia nnt...



sbnrnye gmbr2 ni d ambil ms ade seminar akhlak muslim.dok xde keje tu..amek2 gmbr2...edit dan uplod..ni ler hasilnyer..boring jer..xtau nk wt pe dh nie...actually aku mmg kekeringan idea.so, die tgh searching 4 idea sbnnyer...ahaks...



Sunday, 25-Nov-2007 22:55 Email | Share | | Bookmark
kasut

 
hahaha..sekadar mengisi kelapangan aku yg ada ni setelah seharian terputus hubungan dgn dunia. lg pun rini aku mmg rest gile bangkong ler.pnt dh aku struggle 4 d exam td..doakan aku berjaya...dpt mrkh tinggi..best.hhehehe..

so,aku nk kongsi dgn korg ler...salah satu aset aku yg berharga..the only 1...ni,kasut aku.yg aku beli kt bundle irbid jenis dunlop.dgn berharga 4dinar@rm20.bes kasut ni..beratus2 KM dh die dgn aku.aritu aku balik mesia pun,die la yg teman aku..(rasa mcm nak buat karangan mcm skolah2 dulu je..aku sepasang kasut,tp xpyh ler) aku amek gmbr ni ms aku tgh boring gile dlm klz.hehe..itulah kelebihan compact digicam..sng d bw kemana2..hatta didalam kelas.dah lame dh kasut ni dgn aku.hari aku pki.dh xde kasut lain dah.sbb die still elok lg..nnt lah..bile de duit sok,aku beli baru..kt sini kasut pkai buang jer.bile dh pki,dah boring..buang..hahahaha....so,enjoy...



Monday, 19-Nov-2007 12:13 Email | Share | | Bookmark
reACTIVATE!!!

masih jauh

haha,umah aku skrg br msuk net..br la sng nk update2..haha,so,dgn ini ana merasmikan the reACTIVATE buzzrugo foto blogger!hehe...bismillahirrahmanirrahim...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net